- , , , , ,

5x cadeau inspiratie voor de feestdagen (deel 1)

Sinterklaas vaart zaterdag ons land weer binnen en ook Kerst nadert alweer sneller dan u denkt. Hoog tijd om wat cadeau inspiratie op te doen. En waar kunt u dat nou beter dan bij Jan van Peer koken, tafelen en cadeaus in Emmen?! Zoals de naam al zegt hebben wij allerlei leuke items in ons assortiment waar u uw man, vrouw, vriend(in), opa of oma ontzettend blij mee kunt maken. Deze week zetten we vijf leuke cadeaus voor u op een rij die geschikt zijn voor ieder budget!

Kletspot

Een cadeau dat ook geschikt is voor een wat kleiner budget is de zogeheten Kletspot. Een pot gevuld met allerlei vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Het doel van de Kletspot? ‘Effe offline zijn en ouderwets gezellige tafelgesprekken voeren.’ Een perfect cadeau voor de feestdagen, aangezien u er direct gebruik van kunt maken!

Lampe Berger

Lampe Berger is een huisparfum die ieder huis heerlijk laat geuren. Daarnaast vernietigt het vieze geurtjes zoals tabak- en keukenluchtjes. Zo reinig en zuiver je de binnenlucht na een gezellige avond gourmetten in een mum van tijd. Bovendien zien de flacon’s er ook nog eens prachtig uit en is er een ruime keuze in verschillende soorten en maten en is er voor iedere smaak wat wils. Extra cadeautip: Bij Jan van Peer hebben we ook verschillende geursets (4 stuks)!

Yankee Candle

Om nog even in de lekkere geuren te blijven hangen hebben we als tweede cadeautip de Yankee Candles. Bij Jan van Peer hebben we het grootste assortiment van Emmen en de wijde omtrek. Vrijwel alle geuren en kleuren vindt u bij ons in de grote wandkast achterin de winkel. Van heerlijke herfst-, winter- en kerstgeuren tot de all time favorites zoals clean cotton en lavender. Ze zijn er te vinden in allerlei formaten, zodat ze geschikt zijn voor ieder budget!

Blond Amsterdam Kersteditie

Blond Amsterdam liefhebbers opgelet! De nieuwste kersteditie is weer beschikbaar. Borden en schoteltjes in de vorm van sterren met de meest vrolijke kerstachtige opdrukken en natuurlijk de bekende mokken. Koop een set voor een echte Blond Amsterdam liefhebber of koop een leuke kerstmok en stop er wat lekkernijen in en je hebt meteen een tof cadeau!

Bunzlau

Meer een liefhebber van Bunzlau Castle? Ook dan moet u bij Jan van Peer in Emmen zijn. Het inmiddels wereldberoemde blauw-witte servies is namelijk ook bij ons te koop. Mokken, schalen, schoteltjes, borden, theepotten en zelfs huisnummers van het prachtige Poolse aardewerk vindt u bij ons in de winkel!

Liever geen cadeau kopen? Kies dan voor een cadeaubon!

Vindt u het lastig om een specifiek cadeau uit te kiezen? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar om u van advies te voorzien en samen met u op zoek te gaan naar een geschikt cadeau. Mocht u er nou echt niet uitkomen dan is een cadeaubon wellicht een geschikter cadeau. Deze verkopen we uiteraard in onze winkel, maar ook online in onze webshop www.janvanpeer.nl!

Nog meer cadeau inspiratie?

Wij voorzien u in deel 2 graag van nog meer cadeau inspiratie. Daarnaast raden we u aan om gewoon eens gezellig langs te komen in de winkel. Naast onze aanraders is er namelijk nog veel meer te vinden. Dus kom eens langs en ga bij Jan van Peer koken, tafelen en cadeaus in Emmen op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor uzelf of voor een ander. Tot ziens!

cadeau